Artikel in “Groter groeien” dj workshop in de klas

kids van de koekoekschool met dj alwin In oktober verscheen er een artikel over aktiviteiten voor kinderen op school in het  blad Groter Groeien. Irene Ras, journaliste voor dit blad , benaderde mij om een keer een dj-workshop op basisschool De Koekoek in Utrecht te geven. Het was de eerste keer dat ik dit op een basisschool deed. De kinderen waren zó enthousiast, dat bleek ook na de workshop toen ik door enkele ouders meteen werd gevraagd om het nog ’s te doen op verjaardagsfeestjes! Hierbij een scan van het artikel. Als je op het plaatje (2x)klikt wordt deze vergroot en is de tekst van het artikel leesbaar.

Wil je ook een DJ workshop voor kinderen organiseren? Laat het mij weten. Dan kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Dinner Dj at Espo 2012

Morgen zal ik verfrissende achtergrondmuziek draaien voor de congresgangers van Espo 2012 (http://www.espo2012.com/index.php?id=75) in Amsterdam in Restaurant Fifteen. Leuk om daar ‘ns een kijkje te nemen en vooral te proeven! Na deze avond zullen de gasten hun laatste congresdag met nóg meer energie kunnen afsluiten onder begeleiding van Prof. Dr. Anne Schilder

 

Jazzy draaien op Inter-serviceclub borrel 20 mei

Fijn jazzy deuntjes gedraaid op de netwerkborrel van jong en ondernemend Vlaardingen http://www.facebook.com/oscarvandenbroek?ref=ts#!/events/376409332369663/ in de te gekke club : http://www.kroepoekfabriek.nl/ Deze groep jongeren zet een borrel op met conference van http://www.stefanpop.com/  en optreden van Roos Zingt, http://www.facebook.com/RoosZingt om geld op te halen voor een stichting die herintreders/ ww-ers helpt aan goeie sollicitatie kleding. Top!

Gras van de buren, 4 februari 2012

DJ Alwin en DJ AlphaBravoZulu rocken vanaf 23.00 in ’t Gras de tent weer los.

’t Is een tijdje geleden dat we daar draaiden en in deze formatie belooft het spannnend te worden. We gaan horizontaal met house, minimal, dubstep en natuurlijk jetsekletsers van jewelste. Maar we zijn de saaiste niet en brengen ook hip hop en funk. So you better be there! Utrecht, Gras van de buren, Lange Jansstraat 16

Groovy All Night, 3 februari 2012

vrijdag 3 februari

Vrijdag 3 februari vanaf 22.00 uur draait Alwin soul, disco, funk en motown van toen en nu. Je kunt deze avond de vrijdagmiddagborrel meepakken, lekker eten en daarna dansen op de meest soulgeladen plaatjes van de afgelopen decades. Let’s groove tonight!

Courant: Janskerkhof 23, Utrecht

Draaien op We Beat The Mountain Day

20 mei 2011, Domplein te Utrecht wordt de We beat the mountain day georganiseerd. Thema is de afvalcultuur te tackelen bij ondernemers en jeugd. Gedurende de dag worden er workshops gegeven, shows gelopen en een aanval gedaan op het record ” kunstwerk-bouwen-van-afval”
Alwin zal de muzikale aftrap verzorgen op het muziek podium om 17.00 uur
http://www.webeatthemountainday.org/pages/Podium

Verslag Dj Workshop Ziezo beurs

Op zaterdag 9 april heeft  Dj Alwin op de Ziezo beurs  voor slechtzienden en visueel beperkten beatmix-worskhops verzorgd. Er zijn in Nederland een aantal blinde/ slechtziende dj’s en om  meer jongeren met het draaien  in contact te brengen verzorgde Almusica de gehele dag door workshops van een uur.  De jongeren waren heel enthousiast, een aantal hadden hun sporen al verdiend in de radio-wereld (piratenzenders scoorden hoog) of met thuisdraaien,  sommigen al op feestjes en op school. Tijdens de workshops  bleek al snel dat je met een visueel handicap prima kunt leren mixen.  Op gevoel  vonden de jongerern alle knoppen en onthielden dat ook meteen. Mooi om mee te maken hoe jongeren hun hobby beleven op zo’n andere manier! En vanwege hun getrainde  gehoor ging het technisch ook vlot.  Voor meer informatie over de Ziezo beurs klik je hier en je kunt ook naar een interview luisteren op radio 509  van Emiel Cornelisse met mij  via http://www.radio-club.nl/bestanden/interview_DJ_workshop.mp3

Hieronder nog een paar foto’s van deze bijzondere dag

Leren beatmixen

Sander, Patrick , Alwin en Daan
Hoe voelt zo’n cd speler nou?

Dj Alwin en violiste Anastasija bij opening Giga’s te Arnhem

Zondag 30 jannuari jl heeft Dj Alwin de sfeervolle jazzy/lounge muziek verzorgd bij de heropening van Restaurant Giga’s te Ellecom. Violiste Anastasija gaf de muziek extra elan door haar bijdrage en solo’s en samen met Alwin verzorgden zij de muziek voor de Couture-show van Irvinx.  Lees hieronder het persbericht.

Zondag 30 januari werd restaurant Giga’s feestelijk heropend door Hans Elzenaar,
wethouder van de Gemeente Rheden. Hij deed dit door als eerste zijn
handtekening in een grote spiegel te graveren die in het restaurant
zal komen te hangen.

Tijdens de opening werd het nieuwe concept van Giga’s “Artistic Chique” gelanceerd. Dit thema staat voor een combinatie van moderne kunst, culinair genieten, mode en muziek. Dit werd onder andere vertaald in een proeverij van heerlijke gerechten, een fashion preview van de Arnhemse couturier Irvinx, de muziek van DJ Alwin en violiste Anastasija en een tentoonstelling van kunstenares Marianne Y. Naerebout.

Tevens werd de nieuwe chef-kok Johan Christiaan Reker voorgesteld aan de 150 genodigden. Reker heeft inmiddels een stevige culinaire carriérre
opgebouwd bij diverse twee en drie sterren restaurants in Frankrijk en De Echoput in Hoog Soeren en is sinds januari chef-kok van de drie restaurants op Landgoed Avegoor, NooN, MAX en Giga’s.

De nieuwe menukaart van Giga’s zal op 2 februari ingevoerd worden. Hier op zal onder andere de traditionele oester waarnaar het restaurant genoemd is te vinden zijn.

Restaurant Giga’s is geopend op woensdag en donderdag vanaf 18.00 uur en op
vrijdag en zaterdag vanaf 19.00 uur. Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.

Restaurant Giga’s 
Landgoed Avegoor
Zutphensestraatweg 2
6955 AG Ellecom
0313 430600              0313 430600      
info@avegoor.nl

Groupon MyCitydeal

Beste voucher- bezitter,

Gefeliciteerd met je deal! Inmiddels hebben flink wat deelnemers met veel plezier hun workshop gevolgd en zijn sommigen reeds gestart met de cursus. Week 17 is de laatste week waarin je je voucher kunt inleveren nl :
op dinsdag 26 of woensdag 27 april. 

Wij geven de dj-workshops vanaf 19.30 uur in The Revenge aan het Vredenburg 34 te Utrecht.

Om de juiste groepsindeling te kunnen maken willen we nog wat extra gegevens van je hebben.
– Naam (m/v)
– Leeftijd
– Telefoon,
– E-mail,
– Ben je een  beginner of ben je in het bezit van een draaitafel, CD-mixers, mengpaneel, dj-software r?

Lessen worden in groepsverband gegeven en kunnen bij onvoldoende belangstelling verschoven worden.
Mail naar alwin@almusica.nl

Muzikale groet,
Alwin en Henk

Verse Nederlandse Afrofunk

Jungle by Night: E.T.

Enthousiaste Afrofunk in de stijl van Mulatu Astatke. De band bestaat uit jongens in de leeftijd van 15 tot 22 jaar. Check ook het filmpje van :
de 1 minuut van de wereld draait door.