DJ Alwin

“Ik weet de juiste sfeer voor jou neer te zetten waarbij mijn publiek het belangrijkste is. Ik vind mezelf een DJ zonder ego, die een eigen draai geeft aan jouw wensen.”

In mijn studententijd ben ik begonnen met draaien bij Veritas in Utrecht. Mijn eerste club was Alcazar waarna er velen volgden zoals Fellini, Axl, De Vloer, Tivoli, PLF, Winkel van Sinkel, Club NL e.a.

Naast het clubcircuit ben ik me steeds meer gaan interesseren voor bedrijfs- en privéfeesten die over het algemeen wat intiemer zijn. Ik kan de wensen van mijn opdrachtgevers vertalen naar een goede sfeer waarbij ik mezelf als katalysator zie en niet zozeer als podiumbeest.

De afgelopen tien jaar heb ik samen met mijn compagnon Henk de platenzaak Metro Recordstore gerund in Utrecht. We introduceerden de nieuwste muzikale stromingen. Hier heb ik mijn interesse in muziek kunnen uitbreiden.

Naast het draaien vind ik het ook leuk om mensen te leren mixen. Voor scholen maar ook individuen heb ik uiteenlopende cursussen ontwikkeld waarin de cursist kan leren draaien met de nieuwste platen- en cd-spelers.

Wil je meer weten of referenties opvragen, neem dan contact met me op.
E-mail: alwin@almusica.nl
Mob: 06-14208830